ani
esign

Kedves Leendő Megrendelőm!

Hátoldalukon támasztékkal készült díszkönyveimet két méretben készítem:
23x16cm (2500.-Ft)
31x22 cm (3700.-Ft.).

Nem lapozhatók, csak a felső két oldalukon helyezhető el a kívánt szöveg, vers, idézet, fotó, motívum. A nagyobb könyvet terjedelmes szöveg, több, nagyobb méretű fotó beillesztése esetén javaslom. A díszkönyvek alapja papír.

Következőképpen dolgozom:
Ha úgy döntöttél, hogy rendelni szeretnél, add le rendelésedet (Rendelés fül)! Ezt követően a további részletekért felveszem veled a kapcsolatot. Az elküldött anyagból, az alkalomhoz illő, 3-5 db mintát készítek, melyből kiválasztod a számodra megfelelőt. Postázás esetén, ekkor kérem a könyv árának, és a postaköltségnek (részletek a Rendelés fülre kattintva) a rendezését. (Személyes átvétel esetén nincs előre utalás!) Ezt követoen 2 napon belül postázom az elkészült könyvet. Postázás esetén feltétlenül vedd figyelembe az azzal járó plusz idot! Általában 2 nap alatt megérkezik a könyv a rendeltetési helyre, de semmiképp ne bízzuk a véletlenre! Ne felejtsd el megírni a postázási nevet és címet sem!
A díszkönyvet gyakorlatilag bármilyen alkalomra el tudom készíteni, születésnap, névnap, házassági évforduló, esküvő, Valentin nap, Anyák napja, ballagás, nyugdíjas búcsúztató, nászajándék .... és ami még eszedbe jut

Köszönöm a figyelmedet